CS 2 – Nasıl Seçkin Hesap alabilirim?

 

Bu yazımızda CS 2’de nasıl Seçkin Hesap sahibi olabileceğinizi ve Seçkin Hesap sahibi olmanın yararlarını inceleyeceğiz.

 

CS 2’de yeni iseniz büyük ihtimal “Seçkin” eşleştirme dikkatinizi çekmiştir. Endişelenmenize gerek yok “Seçkin Hesap” için ekstra bir para ödemenize gerek yok. CS 2'de Seçkin Hesap 2016’nın Nisan ayında maç eşleştirmelerini iyileştirme amacıyla tanıtıldı.

 

Seçkin hesaba sahip oyuncuların birbiri arasında eşleştirerek hilesiz bir oyun ortamı sağlamayı amaçlamaktadır.

 

Seçkin Hesap nedir?

 

Seçkin hesaplar Valve tarafından Nisan 2016 yılında maç eşleştirme sistemi geliştirmek amacıyla tanıtıldı.

Oyuncular Seçkin hesap’a kaydolduklarında, sadece Seçkin hesap oyuncularından oluşan oyuncular ile eşleşirler. Teoride bu sistem, botlardan ve hilecilerden kurtulmayı amaçlamaktaydı. Ancak maalesef özellikle oyun bedava olduktan sonra Seçkin hesaba sahip olmanız, her seferinde düzgün oyuncular ile eşleşeceğiniz anlamına gelmiyor.

 

Seçkin Hesaplara oyun sonunda silah skinleri ve kasa düşme olasılığı daha yüksektir. Daha hızlı ve garantili silah düşürmenin yolu yok mu? Tabi ki var. CS 2 Kasa açma sitelerinden daha hızlı silah skinleri alabilirsin.

 

Seçkin Hesaplar Steam’den ayrıca satın alınabilmektedir ancak bedavaya Seçkin Hesap sahibi olmanın bir yolu daha vardır. Şimdi birazda ondan bahsedelim.

 

Nasıl Seçkin Hesap alabilirim?

 

Seçkin Hesap sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları yerine getirmeniz gerekir:
 

  • İlk olarak Steam’deki telefon numaranızı doğrulamanız ve en az 21. Seviyeye (Teğmen) ulaşmanız gerekir. Her oyun sonunda deneyim puanı kazanacaksınız ve bu seviyeye gelene kadar oynamaya devam edin. Bu Valve tarafından hesapların gerçek bir kişilere ait olduğundan emin olmak için kurduğu kuraldır.
  • Alternatif olarak, eğer bir Servis Madalyasına sahip iseniz Seçkin Hesap alabilirsiniz. Servis Madalyası alabilmeniz için oyunu “X yılı Servis Madalyası” alana kadar oynamanız gerekir.  
  • Eğer Seçkin Hesap olmaya hak kazanırsanız, CS 2 profil ekranından Detaylar sekmesine tıklayıp açılan sayfada “Yükselt” seçeneğine tıklayıp Seçkin Hesap olabilirsiniz.

Daha sonrasında en son olarak  telefon numaranızı Steam hesabınıza bağlamanız gerekir.

 

Seçkin Hesaplar hakkında sıkça sorulan sorular

 

“Seçkin” beni hilecilerden tamamen korur mu?

üzgünüz ki hayır. Seçkin maalesef sizi hilecilerden korumaz ama hileciler ile eşleşme şansınızı az da olsa azaltır. Rütbeniz yükseldikçe daha az hileci ile karşılaşacaksınız. CS 2'de nasıl hızlı rütbe atlarım?

 

Birden fazla hesabı aynı telefon numarası üzerinden yükseltebilir miyim?

Hayır. Tek numara ile sadece bir CS 2 hesabını Seçkin’e yükseltebilirsiniz.

 

Steam hesabındaki numaramı nasıl değiştirebilirim?

  • Steam ana menüsünde Sağ üstteki profilinize tıkladıktan sonra Hesap detaylarına tıklayın.
  • İletişim bilgileri nin altında bulunan Telefon numaranızı yönetin’e tıklayın.
  • Yeni telefon numaranızı girerek “İleri” ye tıklayın. Yazdığınız numaraya steam SMS olarka bir onay kodu gönderecektir. Doğrulamak için kutucuğa kodu yazınız. Bu adım onaylandıktan sonra Steam hesabınızdaki telefon numarası değişecektir.

İlgilinizi çekebilecek diğer yazılar:
 

Blog